Starity

Véget ért egy álom Ilyés Jenifer számára

2014. október 25. 23:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este Szikora Róbert mentoráltját nem szerették eléggé a nézők. Ilyés Jenifer búcsúzott az X-Faktortól.

hirdetés
Véget ért egy álom Ilyés Jenifer számára
Fotó: RTL Klub / Kovács Tamás

Szombat este nyolc órakor ismét megnyíltak a LED falak és elkezdődött az X-Faktor második élő show-ja. A Pálinka Republik múlt heti kiesése után már csak 12 döntős állhatott a nézők elé az október 25-i adásban, a versenyzők pedig a „Szeretlek is, meg nem is”-téma köré építették fel produkciójukat.

Meglepő módon Istenes Bence nem egyedül lépett a színpadra a műsor kezdetekor, oldalán az alig pár napja a dzsungelből hazaérkező, kissé hiperaktív Szabó Zsófi is megérkezett, aki ezen az estén műsorvezető társként volt jelen az élő show nagyszínpadán, majd jövő héttől egyedül fogja vezetni az After X című kísérőműsort az RTL II-n.

„El sem hiszem! ITT VAGYOK AZ X-FAKTOR SZÍNPADÁN!!! Köszönöm Nektek ezt a rengeteg támogatást. Nagyon izgultam, nélkületek nem sikerült volna” – írta rajongóinak Zsófi, aki korábban már szerzett műsorvezetői tapasztalatokat az Aktív című hírműsorban is a TV2-nél.

A páros pörgőssé és fiatalossá tette az estét, a nézők arcára pedig igazán nagy mosolyt varázsoltak az egyik reklámszünet után rögtönzött Gangnam Style-tánccal.

Miután minden versenyző előadta produkcióját, egy közös dal következett, keretet adva a műsornak. Az est sztárvendégeként Rácz Gergő is megérkezett a színpadra a Shotgun című szerzeményével.

A Full Moon együttes oszlopos tagjának fellépését követte az eredményhirdetés. Az este két legkevesebb szavazatot kapott versenyzője Ilyés Jenifer és Andelic Jonathán lett. A párbajt Szikora Róbert lánya kezdte, akit egy igazi ékszerként konferált fel mentora. Jeni egy Whitney Houston-dallal lépett színpadra. Az I Have Nothing után pedig Jota, az egyéniség következett. Little G versenyzője egy James Arthur-dalt hozott a párbajra, a Recoveryt.

Szikora Róbert Jonathánt, míg Little G Jenifert küldte haza. Tóth Gabi szerint Jeninek a reflektorfényben van a helye, Jotának viszont isteni adottsága van és ezért neki kell maradnia. Alföldi Róbert szintén így gondolkozott, a zsűri döntése alapján tehát a második élő show-ban az X-Faktortól Ilyés Jenifer búcsúzott.

A jövő heti műsorban a dalválasztás az ünnepi hangulat köré fog épülni és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor után kezdődik majd a harmadik élő adás, szombaton 20:25-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek