Starity

Huszti egy ideig nem lesz válogatott

2010. szeptember 08. 19:07   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar középpályás a válogatott első Eb-selejtezőjén, a svédek elleni mérkőzésen egy félidőt kapott, míg Moldova ellen pályára sem lépett. Huszti a meccs után beszélt a szövetségi kapitánnyal.

hirdetés
Huszti egy ideig nem lesz válogatott

A Zenit Szentpétervár futballistája, Huszti Szabolcs elmondta Egervári Sándornak, hogy jelenleg a klubcsapatában szeretné összeszedni magát, ezért egy ideig lemondja a válogatottbeli szereplést.

A középpályás döntése nem feltétlenül meglepő, hiszen a Zenitnél Luciano Spalletti nem igazán szavaz bizalmat a magyar focistának, ami a válogatottbeli szereplésére sincs jó hatással.

A kapitány természetesen tiszteletben tartotta a játékos döntését, azonban szeretné, ha később folytatnák még a beszélgetést.

Huszti egyszer már búcsút mondott a válogatottnak, hiszen 2007 májusában a görögök elleni Eb-selejtező előtt lemondta a szereplést a nemzeti csapatban. Ezután az MLSZ eltiltotta, így csupán nyolc hónappal később lépett ismét pályára a magyar válogatott színeiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek