Starity

Ruhamustra: amFAR Glam gála

2014. október 30. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 29-én az amFAR Glam gálán sorakoztak fel a celebek, ahol Tom Ford divattervezőt éltették. Most bemutatjuk az este legjobb és legrosszabb ruháit.

hirdetés
Ruhamustra: amFAR Glam gála

Legjobb öltözékek:

Alessandra Ambrosio

A modell egy Zuhair szerzemény mellett döntött, ami érdekes hatást keltett a szőnyegen. Megjelenése különleges, kicsit állatias lett ezzel a kígyóbőrrel, mégis a jó ízlés határain belül maradt. Mintha egy emberi anakondát látnánk!

*

Lea Michele

Kezdjük azt hinni, hogy a Glee népszerű sztárja egyszerűen képtelen hibázni, ha a divatról van szó. Lea elbűvölően festett ebben a krémszínű Versace estélyiben. Hajszíne pedig káprázatos!

*

Gwyneth Paltrow

Bár a színésznő kissé beleolvadt a fekete háttérbe ezzel a fekete kosztümmel, mégis látjuk, hogy a végeredmény mutatós lesz. A lelapított haj pedig tökéletesen passzol az „üzletasszony” imázshoz.

*

Dita Von Teese

A díva stílushához hűen egy tökéletes Ulyana Sergeenko Couture sötétlila kisestélyit választott. Megjelenésére a koronát a drámai sminkje és haja tette fel.

*

Lauren Cohan

Megjelenése egyszerű, mégis annál jobb volt: Lauren Cohan egy fekete, selyem Armani ruha mellett döntött, ami szépen kiemelte törékeny alakját.

*

Camilla Belle

A színésznő egy bájos, rózsaszín Carolina Herrera költemény mellett döntött, ami tökéletesen illett stílusához. A szettet egy csinos ékszerrel és egy konttyal tette teljessé.

*

Kelly Osbourne

A sztár még éppenhogy beesett a jó kategóriába ezzel a bájos, pöttyös ruhával, bár nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy illik a merész stílusához és a hajához.

Legrosszabb öltözékek:

Miley Cyrus

El kell ismernünk, hogy az énekesnő sminkje kifogástalan, kiemeli gyönyörű szemeit, ennek ellenére ez a S&M Tom Ford költemény inkább a hálószobába, mint a vörös szőnyegre való.

*

Rihanna

A barbadosi csillagnál szintén ki kell emelnünk a hibátlan MAC sminket, és a tökéletes kiegészítőket, azonban ez a Tom Ford babydoll valahogy nem működött. A fehérhez ellenütő volt a fekete necc harisnya. Riri mintha a lefekvéshez készülődne, nem pedig egy rendezvényre.

*

Ashley Madekwe

Bőr a hölgy kevesebbet mutatott magából, mint a fent szereplő kettő, a végeredmény mégsem lett tökéletes. A szürke Armani estélyi egyszerűen túl sok karcsú termetéhez, és szögletes megjelenést adott számára.

*

Milla Jovovich

A színésznő rendesen mellélőtt ezzel a streccses, fényes, vörös ruhával, hiszen pont az előnytelen részeit emelte ki. A megjelenése így durva lett és sok.

*

Kristin Davis

A Szex és New York sztárja bár nagyon bájos és a rózsaszín illik babás stílusához, ez a ruha mégis alacsonnyá varázsolta őt, és a lábait is „elvágta”. Láttunk már tőle sokkal jobbat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek