Starity

Halálhírét keltették Kozsónak

2014. november 01. 18:06   |   Szerző: LovelyBarbaraPalvin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben derült ki, hogy az Ámokfutókból ismert Kozsón agyműtétet kellett végrehajtani, ám a rosszindulatú pletykákkal ellentétben az énekes már jobban van.

hirdetés
Halálhírét keltették Kozsónak
Fotó: Facebook/Kozso

Napestig sorolhatnák azon sztárok neveit, akiknek már halálhírét keltették, legyen szó hazai vagy külföldi hírességről. Legutóbb Kozsó esett a pletykák áldozatává, akin a napokban agyműtétet hajtottak végre, így „táptalajt szolgáltatott” a szóbeszédnek.

Az énekesért aggódó rajongók nyugtalanságát azonban csak tetézte, amikor a Facebookon megjelent a hír, miszerint Kozsó elhunyt, ám szerencsére a híresztelés hamisnak bizonyult, melyet az énekes barátja, Mára Krisztián is megerősített a Mokkában.

„Tizenegy órás műtéten esett át, ezek után az intenzív osztályra szállították. Még egy hétig biztosan ott lesz, magához tért, úgy tűnik, hogy javul az állapota, de sem az orvosok, sem a család nem mernek még semmit mondani, mert bármikor változhat az intenzíven. A hét második felében már több információnk lesz. Egyelőre mindenki vár, egy ilyen agyműtét után néhány napot várni kell, hogy lemenjen a duzzanat. Akkor tudnak az orvosok is biztosat mondani, és a család is akkor szeretne megszólalni”nyilatkozta.

Mindezek fényében Kozsóra még hosszas pihenés és rehabilitáció vár, ennek ellenére állapotához képest jól van. Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek