Starity

Mégsem döntött rekordot a One Direction

2014. november 01. 17:05   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rossz hír a directionereknek: a brit banda Steal My Girl című dala mégsem döntött nézettségi rekordot.

hirdetés
Mégsem döntött rekordot a One Direction

Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy a brit fiúbanda, a One Direction megdöntötte a Nicki Minaj által tartott 24 órás Vevo-rekordot, hiszen az örömhírt maga Harry Styles közölte hivatalos Twitter-oldalán, ám, mint az kiderült: az énekes elhamarkodta a kijelentését.

Az összesítést még csak nemrég fejezték be, az eredmény pedig nem sok jót tartogatott: az adatok alapján még mindig az Anaconda tartja a csúcsot, ami azt jelenti, hogy a Steal My Girlnek nem sikerült megtörnie a rapper által felállított rekordot

Harry a hírt megtudva azonnal megosztotta a Twitteren keresztül, amiben újra legendáknak nevezte rajongóit és annak ellenére, hogy a rekord nem jött össze, megköszönte a hatalmas nézettséget a rajongóknak.

„Csak most derült ki, hogy nem döntöttük meg a Vevo-rekordot, de köszönjük az erőfeszítést, a nézettség így is lenyűgöző! Legendák vagytok!” - csiripelte az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek