Starity

Megjelent a Hooligans új albuma

2014. november 08. 05:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop-rockot játszó Hooligans tagjai ismét egy lemezzel kedveskedtek rajongóik számára.

hirdetés
Megjelent a Hooligans új albuma
Fotó: Facebook/Hooligans

A népszerű hazai banda idén decemberben lesz nagykorú, ugyanis elérik 18. éves fennállásukat. Utolsó albumukat, a Históriát tavaly ősszel adták ki, így idén a nagykorúságukat egy újabb lemezzel gondolták megünnepelni.

Az új korong tegnapelőtt, azaz november 6-án került a boltokba, Társasjáték címen. Ez az anyag kifejezetten egy duettalbum, és az együttes olyan zenészekkel dolgozott együtt rajta, mint Janicsák Veca, Wolf Kati, Király Linda, Ganxta Zolee, KFT, Animal Canibals, Lotfi Begi, Nagy Feró, Kowalsky, 100 Folk Celsius, Kalapács József és Nagyfi László.

A megjelenéshez egy nagy volumenű dedikálás is társult Budapesten a WestEnd City Centerben. A banda tagjai négy órán keresztül osztogatták az autogramokat rajongóiknak, a nagy napról pedig természetesen rengeteg fotó is készült, melyeket folyamatosan posztolnak hivatalos Facebook-oldalukon.

Továbbá nem szabad szó nélkül elmenni amellett sem, hogy egy nappal a debütálás után máris elnyerte a platinaminősítést az új lemez, valamint egyéves szünet után YouTube-csatornájukat is ismét használatba vették, ugyanis felkerült az összes dal audióverziója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek