Starity

Jared Padalecki nem szereti Taylor Swiftet

2014. november 09. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Odaát sztárja a Twitteren adott hangot annak, hogy nincs elragadtatva az egykori country-csillag munkásságától.

hirdetés
Jared Padalecki nem szereti Taylor Swiftet

Jared Padalecki gyakran osztja meg őszinte nézeteit a nagyvilággal a közösségi portálokon, ezen posztjaival pedig gyakran kivívja sokak ellenszenvét. Beszólt már Justin Biebernek, valamint Kim Kardashiannak és Kanye Westnek tavaszi Vogue-címlapjuk miatt, most pedig Taylor Swift zenéjével kapcsolatban nyilvánított véleményt, amibe ismét beleszőtte a kanadai tinititánt.

„Hála Istennek, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy Taylor Swift csendül fel minden alkalommal, amikor a Spotifyt használom. #KilépneBieberIsASpotifybólLégyszi?” – írta a Twitteren a 32 éves színész, örömét kifejezve azzal kapcsolatban, hogy az újabban a pop irányába terelődött énekesnő törölte minden albumát a Spotifyról, ahol egyébként hatalmas népszerűségnek örvendett.

Az oldal vezetősége és a Taylort hallgató több millió felhasználó a mai napig reménykedik abban, hogy meggondolja magát és visszatér, ez azonban nem túl valószínű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek