Starity

A sztárok megrohamozzák Budapestet!

2010. szeptember 09. 17:05   |   Szerző: Hannahmiley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009–2010-es évben rengeteg világsztár ellátogatott, illetve el fog látogatni hazánkba. Most összeszedtük, hogy milyen hírességekkel találkozhatsz a közeljövőben fővárosunkban.

hirdetés
A sztárok megrohamozzák Budapestet!

Angelina Jolie csak pár napot töltött Magyarországon egy filmforgatás miatt. Készültek róla képek, amiken egy magyar boltban vásárolgat.

Katy Perry ősszel jön hazánkba a videoklipjével kapcsolatban. Most már biztos: Katy Perry hazánkban fog koncertezni. A koncert október 1-jén, a Papp László Budapest Sportarénában lesz egy káprázatos show keretében. A budapesti koncertre jegyek szeptember 3-án 10 órától kaphatóak.

Na, és persze eljön a különc sztár, Lady Gaga is, aki szintén műsort fog rendezni nekünk Budapesten, november 7-én.

Itt volt nálunk a Disney egyik legkiemelkedőbb sztárja, Selena Gomez, aki itt forgatta a Monte Carlo című filmjét, illetve a Round & Round videoklipjét is. Egy interjúban bevallotta, arra is gondolt, hogy eljön Magyarországra egy kicsit pihenni.

Justin Bieber rajongói is örülhetnek, hiszen a sztár a Twitteren jelentette be,  hogy hamarosan érkezik, ám erről még egyelőre nincs több hírünk.

És ha ez még mindig nem lenne elég, az Alkonyat férfisztárja, Robert Pattinson is itt forgatta filmje egy részét.

Reméljük, hazánkat 2011-ben sem fogják hanyagolni kedvenceink!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek