Starity

Az állatokért énekel Nikki Reed

2014. november 21. 14:02   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat filmek egykori színésznője, nagy elkötelezettje az állatvédelemnek. Tervezett már póráz és nyakörvkollekciót kutyák számára, most pedig egy dalt ad ki Fly With You címmel.

hirdetés
Az állatokért énekel Nikki Reed

Nikkiről már tudjuk, hogy remekül énekel, hiszen idén jelent meg exférjével közös lemezük, az I'm Not Falling, valamint azt is, hogy imádja az állatokat és mindent megtesz azért, hogy jobb sorsuk legyen. Több alkalommal fogadott már örökbe állatokat, akiket egy idő után gondos és szerető gazdikhoz adott tovább. Legutóbb egy macskát hozott el egy menhelyről, akit párjával, Ian Somerhalderrel, fogadtak be magukhoz.

Reed most az éneklést és az állatok iránti szeretetével ötvözi, hiszen hamarosan megjelenik a legújabb dala, aminek bevétele a Wildlife Waystation javára fog menni, ahol sok állat találhat magának otthont. A felvétel mellett, Nikki jövőhónapban egy jótékonysági programot is szervez.


Ian Somerhalder és Nikki Reed az örökbefogadás mellett kampányol
Fotó: Nikki Reed, Instagram

A Fly With You című szerzeményt ezen a linken letöltheted. A bevétel maradéktalanul jótékonysági projektekre fog menni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek