Starity

Taylor Swift és Harry Styles újra barátok?

2014. november 22. 19:07   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Taylor és menedzsere tagadja, hogy a One Direction énekese bármilyen rózsát is küldött volna az énekesnőnek, a minap újra együtt látták őket egy Los Angeles-i koncerten.

hirdetés
Taylor Swift és Harry Styles újra barátok?

A napokban felröppent pletyka hallatán, miszerint a One Direction énekese 1989 darab vörös rózsát küldött volt kedvesének, Taylor Swiftnek, rajongók tucatjai kezdtek heves tiltakozásba, ellenszenvüknek pedig hangot is adtak több közösségi portálon, köztük Facebookon és Twitteren is.

A kampányolók egy rövid időre fellélegezhettek, ugyanis a szőke énekesnő és menedzsere cáfolták a történteket, ám a teljes megnyugvástól még roppant messze állnak, hiszen több szemtanú szerint a páros szerdán együtt mutatkozott egy teltházas The 1975 koncerten a Palladiumban, ami újabb feltételezéseknek adhat otthont.

„Lentről láttam őket, a VIP szektorban ültek, mindketten fekete ruhát viseltek, és nagyon kedvesen viselkedtek egymással, már amennyit láttam belőlük” -mondta egy lelkes szemtanú az ETOnline-nak, majd hozzátette, semmiféle furcsát nem tapasztalt a páros viselkedésén.

Az eset után úgy látszik, a volt szerelmeseknek sikerült rendezniük zűrös ügyeiket és újra teljes a béke a két énekes között, az újabb fejleményekig pedig talán nem is kell sokáig várnunk, ugyanis a mindkét csillag részt fog venni vasárnap az idei American Music Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek