Starity

Nem marad befejezetlenül a Selfie

2014. november 28. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hulu adja majd le Karen Gillan elkaszált sorozatának utolsó hat részét, melyeket az ABC nem hajlandó műsorra tűzni.

hirdetés
Nem marad befejezetlenül a Selfie
Fotó: Bob D'Amico/ABC

Három héttel ezelőtt, november 7-én jelentette be az ABC, hogy nem rendel be több epizódot idén ősszel indult sitcomjához, a Selfie-hez. Akkor még az volt a terv, hogy mind a 13 részt leadja az anyacsatorna, ám időközben úgy döntöttek, hogy a november 11-én levetített hetedik epizód egyben az utolsó is lesz.

A rajongóknak természetesen nagyon nem volt ínyére a dolog, azonban a sorozat egyik készítője, Emily Kapnek hétfőn a Twitteren jelentette be, hogy nem kell kétségbeesniük, ugyanis látni fogják a le nem adott hat részt, bár nem az ABC-n, hanem online felületeken.

Kedden volt megtekinthető a nyolcadik epizód a Hulun, a Hulu Pluson és az ABC.com-on, az elkövetkezendő öt hétben pedig felkerül a maradék öt rész is. Egyébként nem ez az első eset, hogy a Hulu veszi át a stafétát az ABC-től, miután a fejesek úgy döntöttek, hogy befejezetlenül hagyják a  James Van Der Beek és Krysten Ritter főszereplésével készített Apartment tavaly áprilisban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek