Starity

Ezek voltak a legnépszerűbb nevek idén

2014. december 08. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca és a Jégvarázs karakterei után nevezték el a legtöbb gyereket 2014-ben az Egyesült Királyságban.

hirdetés
Ezek voltak a legnépszerűbb nevek idén

Mindig is nagy hatással voltak az emberek életére a sorozatok és filmek, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a brit BabyCentre nevezetű oldal felmérése szerint 2014-ben az Egyesült Királyságban a legtöbb újszülött gyermeket a népszerű Jégvarázs, Trónok harca, Breaking Bad, Az éhezők viadala és az Orange Is The New Black főbb karakterei után nevezték el.

Elsa, Olaf és Kristoff – Jégvarázs

Nem túl meglepő, hogy ezt a listát is a Frozen vezeti toronymagasan, hiszen a körülötte kialakult láz már több mint egy éve tart és egy darabig még nem is fog csillapodni, ugyanis tavasszal érkezik egy rövidfilm, a Frozen Fever, valamint a második rész is tervbe van véve.

Az Elsa név egyébként idén a 75. legnépszerűbb női név volt, az Olaf és Kristoff pedig most került fel hivatalosan is a BabyCentre regisztrált nevei közé.

Daenerys és Tyrion – Trónok harca

Az HBO sikersorozatának két közkedvelt szereplőjéről is sok csemetét neveztek el, de mindenki kedvenc khaleesijének megformálója, Emilia Clarke után is sok kislány kapta a nevét idén: az Emilia név az 53. helyen végzett.

Primrose, Effie és Gale – Az éhezők viadala

2014-ben a háttérbe szorította Katnisst húga, felkészítője és barátja is, ugyanis a Primrose és az Effie nevek mellett a Gale is felkerült a legnépszerűbbek közé, ám meglepő módon nem a férfi, hanem a női kategóriában.

Piper – Orange Is The New Black

A Piper név majdnem háromszor kapósabb lett 2014-ben, mint tavaly, ennek pedig nagy valószínűséggel az Orange Is The New Black című sorozat is okozója, hiszen egyre magasabb nézettségnek örvend.

Walter, Skyler és Jesse – Breaking Bad

Már több mint egy év eltelt azóta, hogy véget ért az AMC népszerű sorozata, a Breaking Bad, ugyanis 2013. szeptember 29-én került adásba a záróepizód, azonban biztosan nem fog feledésbe merülni legalábbis egyelőre, amit az is bizonyít, hogy idén sok baba kapta a Walter nevet, de a Skyler és a Jesse is nagyon populáris volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek