Starity

Stacy Keibler megmutatta kislányát

2014. december 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori WWE-díva augusztus 20-án adott életet első gyermekének, akit egészen eddig nem mutatott meg a nyilvánosságnak, azonban a titkolózásnak most vége.

hirdetés
Stacy Keibler megmutatta kislányát

Stacy Keiblernek idén csodálatos éve volt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy rátalált a szerelem, férjhez ment és megszületett a régóta áhított első gyermeke is.

Augusztus 20-án jött világra kislánya, Ava Grace, akit hosszú ideig nem akart bemutatni a nyilvánosságnak. A színésznői babérokra törő híresség végül azonban szombaton osztotta meg blogján az első fotót az imádnivaló kislányról.

Stacy többek között nyilatkozott arról is, hogy amikor megismerte férjét, meg sem fordult fejében a házasság és pláne nem egy baba, de így belegondolva, ez volt számára a tökéletes lépés és úgy érzi, hogy teljes egészében a boldogság útján van.

Nem csoda, hogy boldog az ex-pankrátor, hisz George Clooney-val való viharos kapcsolata megviselte, ugyanis ő már házasságról álmodozott. Most azonban megtalálta élete párját, aki mellett ízig-vérig nőnek érzi magát.


Stacy és Ava Grace | Fotó: stacykeibler.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek