Starity

Jövőre jön a Szenilla nyomában!

2014. december 14. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehullott a lepel a Némó nyomában folytatásának történetről és karaktereiről is.

hirdetés
Jövőre jön a Szenilla nyomában!
Fotó: Pixar

Tavaly derült ki, hogy a Disney és a Pixar ismét összefognak, hogy elkészítsék a 2003-ban megjelent Némó nyomában című nagysikerű animációs film folytatását, melynek főszereplője a szenilis halacska, Szenilla lesz. Akkoriban az volt a terv, hogy 2015-ben kerül majd a mozik műsorára, valamilyen okból kifolyólag azonban a premier eltolódott 2016 június 17-re, a hét folyamán pedig további új információk láttak napvilágot.

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy Jim Morris önként és dalolva megosztotta a nagyvilággal, hogy a film nagy részének helyszínéül a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézet fog szolgálni, ugyanis Szenilla (Ellen DeGeneres) megtudja, hogy itt született meg és gyermekkorában engedték szabadon az óceánba, így hát felkerekedik, hogy megkeresse szüleit, Jennyt (Diane Keaton) és Charlie-t (Eugene Levy), miután Némóval (Alexander Gould) egy iskolai kirándulás során végignézték egy Atlanti ördögrája raj vándorlását.

Továbbá kiderült, hogy a történet jópár hónappal a Némó nyomában után játszódik, és Szenilla Némóval és Pizsivel (Albert Brooks) él ekkor együtt. Valamint új karakterként megismerkedhetünk egy polippal, oroszlánfókákkal és egy bálnával is, Bailey-vel, akinek Ty Burrell fogja hangját kölcsönözni, mellette pedig viszonthallhatjuk még többek között Idris ElbaDominic West és Vicki Lewis hangját is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek