Starity

Szingli lett AnnaLynne McCord

2014. december 19. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a színésznő és Dominic Purcell kapcsolata három évnyi együttlét után.

hirdetés
Szingli lett AnnaLynne McCord
Fotó: Cosmopolitan

2011 júliusában derült ki, hogy AnnaLynne McCordra ismét rátalált a szerelem, méghozzá a Szökésből ismert színész-producer,  Dominic Purcell oldalán. 2012. októberében azonban olyan hírek reppentek fel, miszerint a páros szakított, ennek pedig sokan örültek is, ugyanis nem nézték jó szemmel az akkor 24 éves színésznő és a 18 évvel idősebb, négygyermekes apuka kapcsolatát. Ezen pletyka viszont kacsának bizonyult, ugyanis rögtön másnap újra együtt látták a gerlepárt, akik boldogabbnak tűntek, mint valaha.

Kapcsolatuk azóta is a legnagyobb rendben zajlott, egészen a múlt hétig, amikor is a JustJared arról számolt be, hogy ezúttal tényleg szakítottak. A hírt néhány névtelen ismerős osztotta meg a nagyvilággal, arról azonban nem tudni, hogy pontosan mikor is ért véget szerelmük.

AnnaLynne és Dominic utoljára júniusban lépett együtt a nyilvánosság elé a 44 éves színész első rendezésének, az I Choose-nak Los Angeles-i premierjén.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek