Starity

Megvan az Egyszer volt, hol nem volt Poszeidónja

2014. december 22. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ernie Hudson fogja alakítani Ursula édesapját az ABC nagysikerű sorozatában.

hirdetés
Megvan az Egyszer volt, hol nem volt Poszeidónja
Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

Az ABC népszerű, hazánkban Egyszer volt, hol nem volt címen futó sorozata az idei téli fináléval ténylegesen lezárta az ősszel kezdődött jégvarázsos történetszálat, így Storybrookra hamarosan még nagyobb megpróbáltatások várnak, ugyanis Rumpelstiltskin (Robert Carlyle) elhozza a Sötétség Királynőit, azaz Demónát (Kristin Bauer Van Straten), Ursulát (Merrin Dungey) és Szörnyellát (Victoria Smurfit), akik a gonosztevőknek járó boldog befejezés után fognak kutakodni, akárcsak Regina (Lana Parrilla).

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nem kevés bajt okoz majd ez az ördögi trió hőseink számára, de kiderült az is, hogy háttértörténetüket is megismerhetjük majd. Elsőként pedig úgy tűnik, Ursula múltjába kapunk majd betekintést, mivel a The Hollywood Reporter értesülései szerint a készítők máris megtalálták az édesapját, Poszeidónt játszó színészt Ernie Hudson személyében.

Poszeidón a március elsején folytatódó negyedik évad 15. epizódjában lesz először látható, de kiderült, hogy a szezon hátralevő részében számíthatunk még az Arielt megformáló Joanna García és a Pinokkiót/Augustot életre keltő Eion Bailey visszatérésére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek