Starity

X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes

2014. december 21. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legfiatalabb győztese lett Tóth Andi. A nézői szavazatok alapján Horányi Juli a második, Benji pedig a harmadik helyen végzett.

hirdetés
X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

A tegnapi X-Faktor nem várt fordulatot hozott, hiszen az egyik legerősebb versenyző, Nagy Ricsi távozott. Ez sokakból nagy felháborodást váltott ki, de a show-nak folytatódnia kellett, így a mai napon kiderült, hogy az év énekesnője nem más, mint Tóth Andi.

Most a műsornak ezúttal nem volt külön témája. A versenyben maradt három énekes, Benji, Tóth Andi és Horányi Juli az első körben két-két dalt adtak elő, melyek között természetesen szerepelt karácsonyi szám, mint például Mariah Carey All I Want For Christmas Is You-ja. Az est első sztárfellépője a 2013-as X-Faktor nyertese, Danics Dóra volt.

Nagyjából a show felénél a műsorvezető, Istenes Bence megállította a szavazást. Nagy izgalmak után először Szikora Robi mentoráltjának nevét, Tóth Andit mondta ki, majd Horányi Julit, Little G énekesnőjét nyugtatta meg. Így tehát Benji volt az, akinek mennie kellett., ez pedig azt jelentette, hogy a magyar X-Faktor történetében először állt két nő a dobogó első és második helyén.

Andi és Juli előadtak újabb két-két számot, legvégül mindketten a győztes dalát adták elő. Ezután az X-Faktor első győztese, Vastag Csaba lépett fel, majd a szünet után a tizenkét döntős kápráztatta el a közönséget.

Természetesen a műsor vége volt a legizgalmasabb rész, mikor Bence felkonferálta a két énekesnőt, hosszú hatásszünet után pedig kimondta a győztes, Tóth Andi nevét.

A műsor rajongóinak a következő évadig sem kell sokáig várniuk, hiszen jövőre is lesz X-Faktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek