Starity

Feltöltette ajkait Miley Cyrus?

2014. december 23. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a pletyka kering, miszerint a botrányhősnő újabb plasztikai beavatkozáson esett át.

hirdetés
Feltöltette ajkait Miley Cyrus?
Fotó: Ethan Miller/Getty Images

Nem kis port kavart még nyáron Kylie Jenner arca, ugyanis szemfüles internetezők egy hatalmas változásokra lettek figyelmesek külsejét illetőleg: összehasonlítva régi és új fotóit, könnyen észrevehető, hogy ajkai sokkal nagyobbak és vastagabbak lettek, továbbá egyesek úgy vélik, hogy orrát is megműtötték, valamint botoxot is kapott.

A szépészeti beavatkozásról szóló vádakat az ifjú reality-sztár, szóvivője és családja is tagadja a mai napig, állításuk szerint a smink varázsának köszönhető a nagy változás, szó sincs plasztikai beavatkozásokról, ezt azonban még mindig nehezen hiszik el az emberek.

Most pedig Miley Cyrus szája is szóbeszéd tárgya lett, ugyanis az elmúlt évek alatt nála is szembetűnő változás figyelhető meg. A pletykák egyáltalán nem alaptalanok, hiszen a 22 éves énekes-színésznő nem keveset változott a Hannah Montana-korszak lezárulta óta, és most nem csak frizurájára, valamint züllött arcára gondolunk, hanem orrára is, amit állítólag 19 évesen műttetett meg és melleinek valódiságát is megkérdőjelezték már.

Egyelőre se Miley, se szóvivője nem reagált a híresztelésekre, de könnyen lehet, hogy ő is kipróbálta Kylie-féle csodasminket - már ha egyáltalán létezik ilyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek