Starity

Meglepte rajongóit karácsony alkalmából Demi Lovato

2014. december 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato az egyik legszemélyesebb balladájához készített kisfilmet rajongói számára, karácsonyi ajándékként.

hirdetés
Meglepte rajongóit karácsony alkalmából Demi Lovato
Fotó: L. Ashman/We Love Pop

November elején már felreppentek olyan pletykák, miszerint hamarosan érkezik Demi Lovato ötödik kislemeze, ami nem más lesz, mint az I Hate You Don't Leave Me című szerzeménye, ám ezen híresztelések végül hamisnak bizonyultak. A napokban viszont újabb szóbeszéd kelt szárnyra az egyik legnagyobb közösségi oldalon, mégpedig, hogy Lovato egy aprócska meglepetéssel készül, és január 13-án jelenik meg a rajongók körében hatalmas népszerűségnek örvendő Nightingale videója, ám a korábbi eset miatt, mindenki kételkedve állt a dologhoz.

Nos, még ha hivatalos kislemezként nem is lesz kiadva, egy valami azonban biztos: Lovato támogatóinak nem kellett csalódniuk, és a vártnál korábban érkezett meg a személyesre sikeredett kisfilm, amivel a 22 éves énekesnő karácsony alkalmából kedveskedett imádott rajongóinak, amolyan köszönetnyilvánításként az egész évben nyújtott szüntelen támogatásukért, és szeretetükért. A fekete-fehér, gyönyörű videót Lovato Európában tett látogatása alatt forgatták, amiben nem csak csapatának tagjai tűnnek fel, hanem rajongói, és szerelme, Wilmer Valderrama is.

Nagyon szépen köszönöm nektek az eddigi legcsodálatosabb évet! Az én Lovaticjaim a legjobbak – fejezte ki háláját a Twitteren, és posztolta mellé a klip linkjét.

A számról azt érdemes tudni, hogy az énekesnő egyik legszemélyesebb balladája, amiről többször is azt nyilatkozta, hogy a kedvence a lemezről, amit egykori legjobb barátja, Trenton emlékére írt, aki 13 éves korában, azaz 9 évvel ezelőtt hunyt el. Azóta is a fiút tekinti őrangyalának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek