Starity

Milliók nézték élőben a Queen + Adam Lambert formációt

2015. január 04. 12:12   |   Szerző: GlamQueen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December elején jelentették be, hogy a legendás Queen zenekar és fiatal frontemberük, Adam Lambert lép fel szilveszter éjszakáján Londonban, ezzel lezárva a 2014-es, és megnyitva a 2015-ös esztendőt.

hirdetés
Milliók nézték élőben a Queen + Adam Lambert formációt

Bár a helyszínen csupán 2000 ember tartózkodhatott, az UnrealityTV információi szerint a BBC közvetítésének köszönhetően több, mint 10 millióan csatlakoztak online a show nézőközönségéhez.

A formáció két részletben tartotta meg a koncertet: 2014-ben tíz dalt adtak elő, az új évbe való átlépést jelentő nagyszabású tűzijáték után pedig a Bohemian Rhapsodyt a Killer Queennel egybekötve, ami közben Lambert egy pohár pezsgővel köszöntötte 2015-öt.

Ezután újabb különlegességként egy tradicionális skót duda bevezetőjével adták elő a We Will Rock You-t, a szettet pedig a jól ismert We Are The Champions zárta.

Nagyon úgy tűnik, hogy a szigetország lakóit lenyűgözte, amit láttak: január elsején Adam Lambert nevére kerestek rá a legtöbben az Egyesült Királyságban, és az Amazon brit felhasználóinak körében igencsak megnőtt az igény az amerikai énekes zenéjére, hiszen egy nap alatt az eladási listájuk 63. helyére került Lambert második, 2012-es albuma, a Trespassing.

A Queen + Adam Lambert turné tavaly nyáron meghódította az Amerikai Egyesült Államokat, Ausztráliát és Japánt, idén pedig Európában folytatják a nagy sikerű koncertsorozatot, amely Bécs városát is érinti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek