Starity

Dalpremier: Fall Out Boy - Irresistible

2015. január 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került feltöltésre a chicagói punk-rockzenekar legújabb, Irresistible című szerzeménye, mely a január 20-ára várható American Beauty/American Psycho névre keresztelt hatodik FOB-korongon kap helyet.

hirdetés
Dalpremier: Fall Out Boy - Irresistible

Patrick Stump és csapata nem vesztegeti az idejét, hiszen ahogyan 2014 is sikerekben gazdag volt, úgy 2015 is annak ígérkezik a zenekar számára. A Fall Out Boy hatodik, American Beauty/American Psycho címre keresztelt stúdiólemezének megjelenése január 20-ára várható az Island Records gondozásában, mely korongról már megismerhettük a címadó dal mellett a Centuries, a The Kids Aren't Alright és az Immortals című nótákat, ezúttal pedig az album nyitódalát hozták el rajongóiknak a srácok.

Amikor az Irresistible című dalra gondolok, egyfajta látomást tár elém, amiről nem tudom, hogy fiktív vagy valós, ahogyan  a sikátorban álló Sid és Nancy [Sid Vicious (Sex Pistols) és Nancy Spungen - a szerk.] fejére hulladék záporozik és ők a romantika és méreg spiráljába kerülnek. Néha nehéz nem szeretni azt, ami a legjobban megsebez minket - írta a dal kapcsán Pete Wentz basszusgitáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek