Starity

Férjhez ment Cameron Diaz!

2015. január 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz és Benji Madden nem vesztegették az időt! A zenész december közepén kérte meg a színésznő kezét, tegnap pedig titokban ki is mondták egymásnak a boldogító igent.

hirdetés
Férjhez ment Cameron Diaz!

Cameron és Benji eljegyzésére még karácsony előtt sor került, ám maga az esküvő sem váratott magára sokat, ugyanis a sztárpár a tegnapi napon kötötte össze az életét egy meghitt ceremónia keretein belül Los Angeles-i otthonukban.

Szombaton, a II Cielóban került sor az esküvői próbavacsorára Beverly Hillsben, melyre a legközelebbi családtagok és barátok kerültek meghívásra, köztük Joel Maddennel, Drew Barrymore-ral és Nicole Richie-vel. Az eseményről egy, az étteremben dolgozó felszolgáló tájékoztatta a sajtót: Egy kis csoporttal ültek egy rózsaszirmok és gyertyák segítségével romantikussá varázsolt asztalnál. Úgy tűnt, mintha ünnepelnének valamit.

A 42 éves színésznő vasárnap tartotta barátnői körében a lánybúcsúját egy Los Angeles-i hotelban. Másnap érkezett meg a dekoráció a lakóparkba, ahol Cameron és Benji él. Szintén hétfőn találkozhattak a közelben lakók az esküvő két főszervezőjével, Yifat Orennel és Stefanie Cove-val, akik olyan sztárok menyegzőjét álmodták meg, mint Reese Witherspoon, Anne Hathaway, Natalie Portman vagy Drew Barrymore.

A hatalmas sátort - ahol a fogadást tartották - Cameron ingatlanjának területén állították fel, a díszítésnél pedig gyertyákat és fehér virágokat használtak. Délután érkeztek meg Cameron legjobb barátnői, valamint Benji ikertestvére, Joel.

Az esküvőre alkonyatkor került sor, kevesebb, mint száz meghívott részvételével. Cameron koszorúslánya legjobb barátnője, Drew Barrymore volt, gyűrűhordozónak pedig unokaöccsét, Sparrow-t választották. 

Nagy esküvő volt, ugyanakkor meghitt is. Csak a családjuk és a közelebbi barátaik vettek részt az eseményen. Édes esküvő volt, a vendégek mosolyogva érkeztek és a történtektől megrészegülten távoztak. Mindenki izgatott volt, amiért jelen lehet ezen a különleges esküvőn - árulta el egy meghívott.

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek