Starity

Hackerek áldozata lett Harry Styles?

2015. január 06. 18:06   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda tagjait a napokban érte hackertámadás, amikor egy ázsiai csoport betörést kezdeményezett email-fiókjukba - most azonban a pletykák szerint Harry Styles Instagram-profiljára fájt a foguk.

hirdetés
Hackerek áldozata lett Harry Styles?

Pár napja döbbentette le a rajongókat a hír, miszerint a brit fiúbanda, a One Direction email-fiókját támadás érte, így egy ázsiai hackercsoport átvette az irányítást postafiókjuk felett – most azonban a rajongók többsége azt gondolja, hogy Harry Styles Instagram-profiljába jutottak be kívülálló személyek, bizonyítékalapul pedig az énekes egy eléggé kompromittáló kommentjét vették, melyet néhány napja posztolt zenésztársa, Niall Horan fényképe alá – írta a Mirror.

Az erősen szexuális jellegű hozzászólás azóta már törlésre került, de a fanok nem hagyták annyiban az esetet és nyomozást indítottak azért, hogy kiderítsék, maga Harry áll-e a furcsa üzenet mögött, vagy őt is hackerek támadása érte.

Sokan csak találgatnak az esetről, de vannak, akik biztosak benne, hogy ezzel a pár sorral szerette volna bevallani az énekes nemi identitását. Bárhogy is legyen, egy biztos: az ügynek még koránt sincs vége, így biztosak lehetünk abban, hogy a történteknek érdekes folytatása lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek