Starity

Nem gitározhat többé Bono?

2015. január 08. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan súlyos balesetet szenvedett a U2 gitárosa, hogy nincs nagy esélye rá, hogy valaha is újra gitározzon.

hirdetés
Nem gitározhat többé Bono?
Fotó: Handout/Getty Images

Az új év legelső napján tett bejelentést a U2 hivatalos oldalán Bono, ami miatt a rajongók sokkos állapotba kerültek. Nem volt elég, hogy novemberi biciklis balesete miatt a bandának számos fellépést le kellett mondania, most újabb problémával kell szembenézniük, ugyanis az ír származású zenész eltörte kezét, sérülése pedig olyan súlyosnak bizonyult, hogy talán többé nem is gitározhat.

Az incidens okozója az alkohol volt, annak ellenére, hogy négy évvel ezelőtt, az 50. születésnapján történt egyik hasonló eset után megfogadta, hogy visszafogja magát és nem iszik annyit. Megígértem magamnak, hogy figyelni fogok a határaimra, de négy év elteltével ismét megtörtént - egy súlyos sérülés, ami miatt nem hibáztathatok senkit, csak saját magamat, főként azért, mert homályba veszett a baleset és semmilyen emlékem nincs arról, hogyan kerültem a New York-i presbiteriánusokhoz, a bőrkabátomból kilógó felkarcsontommal.

Bono végül hozzátette a történethez a következőket: A lábadozás sokkal nehezebb, mint azt gondoltam. Amint ezt írom, még nem tudni, hogy játszhatok-e valaha még a gitáron. A banda már emlékeztetett, hogy sem ők, sem pedig a nyugati civilizáció nem függ ettől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek