Starity

Angelique Boyer esküvőre készül?

2015. január 09. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint máris kimondja a boldogító igent a francia származású színésznő.

hirdetés
Angelique Boyer esküvőre készül?

Alig három hónapja ismerték be a nyilvánosság előtt a Televisa sorozatgyártócég jelenleg legkeresettebb színészei,  Angelique Boyer és Sebastián Rulli, hogy egy ideje már egy párt alkotnak. Egy forrás szerint az argentin származású Sebastián nem is olyan régen megkérte szerelme kezét, aki igent mondott, és már az esküvőjüket is elkezdték tervezni.

Jelenleg nem csak Anahí ruháját tervezem az esküvőjére, hanem Angelique Boyer is felkeresett, hogy tervezzek neki pár menyasszonyi ruhát – nyilatkozta Mitzy, mexikói divattervező. A dizájner állítása szerint Boyer igazán egyedülálló és utánozhatatlan ruhában szeretne az oltár elé állni.

A 26 éves színésznő ugyan jelenleg még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de korábban már elmondta, hogy fiatalon szeretne férjhez menni, egy a nyilvánosságtól elzárt ceremónia keretein belül, ám babát csak 34 éves korában szeretne vállalni, ugyanis éretlennek érzi magát az anyasághoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek