Starity

A legsikeresebb videoklipek: The 1975

2015. január 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre népesebb rajongótáborral rendelkező manchesteri zenekar már számos kisfilmmel rendelkezik, köztük igen csak ismertekkel is. Cikksorozatunk legújabb részében kiválogattuk a legnagyobb sikernek örvendőket.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: The 1975

Az eddig négy kislemezzel és egy stúdióalbummal rendelkező The 1975 karrierje 2012-ben indult be, mára pedig már világszerte ismerik őket. Kisfilmjeik általában fekete-fehérben készülnek, ám van pár kivétel, ahol elhagyták ezt a stílust. Nézzük meg ezek közül a legnépszerűbbeket!

Chocolate (2013)

A kisfilm napjainkban már több mint 20 millió megtekintés fölött jár, így jogosan könyvelhetjük el a banda legnézettebb klipjének. Mint oly sok másik, ez a videó is követte a noir stílust, ezzel a lépéssel pedig rengeteg kíváncsi személyt vonzott a számítógépek képernyője elé. Érdekesség, hogy a dalnak valójában semmi köze a csokoládéhoz, ez a cím leginkább a drogfogyasztásra utal. 

Girls (2013)

A zenekar eme kisfilmben hagyta el először a fekete-fehér, jellegzetes, őket megkülönböztető stílust, bár a klip az elején, pár másodperc erejéig megőrizték ezt a színvilágot. A maradandó képkockákban már egy vidám, üde színekkel teli klipet láthatunk, amelyet a feltöltése óta már majdnem 12 millióan tekintettek meg. 

Robbers (2014)

Szerelem, bűnözés, cigaretta - ezen elemek mind megtalálhatóak a tavaly áprilisban készült klipben, így több mint 6 millió ember volt kíváncsi annak történetére. Akárcsak a Girls, ez is színes kivitelben került leforgatásra. Matt Healy, a banda frontembere egy interjúban árulta el, hogy a dal megírását valójában egy lány ihlette, akit nagyon szeretett.

Settle Down (2014)

Ebben a kisfilmben időutazást tehetünk az '50-es évek stílusvilágába, illetve betekintést nyerhetünk két kisgyermek történetébe, akik a klip végén különös módon találnak egymásra. A videóban feltűnik maga a frontember is. A megtekintések száma túllépte már a bűvös 5 milliós határt.

The City (2013)

A The City név alatt futó klipben leginkább a látványra fektették a hangsúlyt, de mint korábbi munkáik többségét, ezt is fekete-fehérben forgatták. A dal pörgősebb, intenzív lüktetésű, a The City egy különleges koreográfiát is tartalmaz, amelyet a kisfilm szereplői táncolnak el. Ezen kívül láthatunk még verekedést, illetve egy fehérneműben vadul táncoló hölgyet is. E videót közel 4 millióan tekintették már meg.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek