Starity

Ismét együtt Jennifer Lawrence és Chris Martin?

2015. január 11. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bennfentesek elmondása szerint újra összejött a fiatal színésznő és a Coldplay frontembere.

hirdetés
Ismét együtt Jennifer Lawrence és Chris Martin?

Tavaly augusztusban kezdődtek a pletykák  Jennifer Lawrence-szel és Chris Martinnal kapcsolatban, októberben viszont már szakításukról cikkeztek a magazinok. A hírek szerint azonban nem bírták sokáig egymás nélkül, ugyanis a People-nek nyilatkozott források elmondása szerint újra egymás karjaiban kötöttek ki.

Annak ellenére, hogy mindketten elfoglaltak, a kapcsolatuk szilárd. Amikor csak tudnak, időt szakítanak egymásra. Jennifer megérti, hogy a gyerekek állnak az első helyen és Chris kapcsolata Gwynethtel a család köré épül, és mindig is részesei lesznek egymás életének. Remekül alakulnak a dolgok közöttük - árulta el a névtelen ismerős.

A pletykák egyébként már az év végén felreppentek arról, hogy ismét összejött a 24 éves színésznő és a 37 éves zenész, amikor is december 30-án lencsevégre kapták őket, amint együtt vacsoráztak. Szóvivőik azonban még mindig nem fűztek hozzá semmit a híresztelésekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek