Starity

Előzetest kapott a CW két újonca

2015. január 13. 10:10   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan debütál a CW két újonca. Az iZombie-tól sokat vár a csatorna, míg a The Messengers lesz, ami lesz alapon indul el a tavasz folyamán.

hirdetés
Előzetest kapott a CW két újonca

A tegnapelőtti nap folyamán mind a nyolc őszi sorozatát berendelte a The CW, majd még az este közzétett egy-egy előzetest a két újoncából. Az iZombie március 17-én debütál a The Flash után, ami egész jó kis felvezetés lesz, tekintve, hogy A Villám a csatorna egyik legnézettebb szériája. A The Messengers ezzel szemben csak áprilisban indul útnak, méghozzá 10-én a péntek esti sávban, ami amúgy is mindig halott volt a CW számára.

A csatorna vezetői és a sorozat készítői elárulták, hogy az iZombie nem lesz annyira képregényhű, hiszen a szériában csak a zombik lesznek, mint természetfeletti lények. A sorozatban szerepet kapott  Robert Buckley, akit a Tuti gimiből ismerhetünk, mint Clayton 'Clay' Evans. De nem csak ő tűnik fel a stábból új sorozatban, hiszen Shantel Vansanten a másik újoncban, a The Messengersben kapott szerepet, mellettük pedig olyan hírességek lesznek láthatóak még a The CW-n, mint  Molly Hagan, Rose McIver, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney és JD Pardo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek