Starity

Demi Lovatót venné nőül Nick Jonas

2015. január 14. 09:09   |   Szerző: Szandiii_1992

Nick Jonas a Capital FM stúdiójában tett látogatást, ahol választania kellett Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato között.

hirdetés
Demi Lovatót venné nőül Nick Jonas

A Jonas Brothers feloszlása óta külön utakat járó Nick Jonas január 11-én a Capital FM stúdiójában járt, ahol a vele készült interjú során igencsak kínos helyzetbe hozták. Beszélgetőpartnere a Lips, Wife, Leave játékra vette rá, majd rögtön fel is vázolta neki a három lehetséges nevet: Demi Lovato, Selena Gomez és Miley Cyrus.

Először is szögezzük le, hogy boldog párkapcsolatban élek – kezdte válaszát diplomatikusan a Jonas fiú. Egyértelműen Demit mondanám feleségnek, mert olyanok vagyunk mint a testvérek, s egyben barátok is. Szívesebben élném le vele az egész életemet, mint a többiekkel.

Miután legjobb barátját sikeresen letudta – aki szintén boldog kapcsolatban él évek óta – következett a kellemetlenebb rész, amikor is Gomez és Cyrus között kellett döntenie. Korábban mindkettőjükkel jártam, ami miatt ez az egész most még kellemetlenebb. Akkor legyen Selena ajka, Miley-t pedig magára hagyom, még akkor is, ha nagyszerű csaj.

hirdetés

Arra a kérdésre, hogy a fent említett két exével baráti viszonyban vannak-e, a következőt felelte: Mondhatni. Nincs egyikőjükkel sem bajom, csak te próbálsz most egy problémát kreálni. Tudod mi a legérdekesebb az iménti játékban? Hogy sokan elfeledkeznek arról, hogy mi találkozni fogunk egymással a későbbiekben és ez eljut majd a fülükbe. Tudom, hogy ez csak egy játék, de akkor is elég kellemetlen.

Nicknek valószínűleg semmi oka az aggodalomra, hiszen Miley Patrick Schwarzenegger személyében talált rá a szerelemre, Selenát pedig a napokban Zedd-del látták kézen fogva sétálni, így ez talán azt is jelenti, hogy végre sikerült túltennie magát Justin Bieberen.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek