Starity

Demi Lovatót venné nőül Nick Jonas

2015. január 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Jonas a Capital FM stúdiójában tett látogatást, ahol választania kellett Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato között.

hirdetés
Demi Lovatót venné nőül Nick Jonas

A Jonas Brothers feloszlása óta külön utakat járó Nick Jonas január 11-én a Capital FM stúdiójában járt, ahol a vele készült interjú során igencsak kínos helyzetbe hozták. Beszélgetőpartnere a Lips, Wife, Leave játékra vette rá, majd rögtön fel is vázolta neki a három lehetséges nevet: Demi Lovato, Selena Gomez és Miley Cyrus.

Először is szögezzük le, hogy boldog párkapcsolatban élek – kezdte válaszát diplomatikusan a Jonas fiú. Egyértelműen Demit mondanám feleségnek, mert olyanok vagyunk mint a testvérek, s egyben barátok is. Szívesebben élném le vele az egész életemet, mint a többiekkel.

Miután legjobb barátját sikeresen letudta – aki szintén boldog kapcsolatban él évek óta – következett a kellemetlenebb rész, amikor is Gomez és Cyrus között kellett döntenie. Korábban mindkettőjükkel jártam, ami miatt ez az egész most még kellemetlenebb. Akkor legyen Selena ajka, Miley-t pedig magára hagyom, még akkor is, ha nagyszerű csaj.

Arra a kérdésre, hogy a fent említett két exével baráti viszonyban vannak-e, a következőt felelte: Mondhatni. Nincs egyikőjükkel sem bajom, csak te próbálsz most egy problémát kreálni. Tudod mi a legérdekesebb az iménti játékban? Hogy sokan elfeledkeznek arról, hogy mi találkozni fogunk egymással a későbbiekben és ez eljut majd a fülükbe. Tudom, hogy ez csak egy játék, de akkor is elég kellemetlen.

Nicknek valószínűleg semmi oka az aggodalomra, hiszen Miley Patrick Schwarzenegger személyében talált rá a szerelemre, Selenát pedig a napokban Zedd-del látták kézen fogva sétálni, így ez talán azt is jelenti, hogy végre sikerült túltennie magát Justin Bieberen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek