Starity

Megérkezett a Bosszúállók: Ultron kora új előzetese

2015. január 13. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb trailerrel örvendeztették meg a rajongókat a Bosszúállók: Ultron kora készítői, a több mint egy és félperces előzetes tegnap került fel a világhálóra.

hirdetés
Megérkezett a Bosszúállók: Ultron kora új előzetese

Az első trailer megjelenését követően a rajongók tűkön ülve várják a nagysikerű Marvel-produkció folytatását, Joss Whedon rendező és forgatókönyvíró pedig bőven kecsegtet újdonságokkal a nagyérdemű számára. A rengeteg kép mellett október 28-án az első előzetes bővített változata rohamozta meg a világhálót, melyben egy egyperces jelenet szemtanúi lehetünk, múlthéten pedig bejelentették, hogy január 12-én újabb ízelítőt kapnak a rajongók 2015 egyik legjobban várt filmjéből.

A történet szerint minden balul sül el, mikor Tony Stark megpróbálja újra beindítani a szunnyadó békefenntartó programot, és zseniális találmánya, Ultron ellene és a világ ellen fordul. Főgonoszunk pusztulással fenyegeti az emberiséget, válaszul kedvenc hőseink pedig újra összeállnak, hogy megmentség Földünket.

A Bosszúállók: Ultron korát az Egyesült Államokban május 1-jén, míg hazánkban május 7-én mutatják be a mozik, a készítők pedig még több drámát és korlátlan szórakozást ígérnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek