Starity

Új kiadóhoz szerződött Adam Lambert

2015. január 16. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Adam potenciálisan egy globális szupersztár" - nyilatkozta a Warner Bros. Records vezérigazgatója, aki most lelkesen adott interjút a Billboards magazinnak a közös munkáról és az énekes új lemezéről.

hirdetés
Új kiadóhoz szerződött Adam Lambert
Fotó: Lee Cherry

Mint beszámoltunk róla, Adam Lambert ismételten Max Martinnal dolgozik együtt az új lemezén, ami nyár elején jelenik meg, míg az első kislemez áprilisban. A Warner Bros. vezérigazgatója most a Billboardnak adott exkluzív interjút arról, hogy miért választották őt az előadóik közé.

Amikor a Direct Management Group először kezdett tárgyalni a Warner Bros. Recordsszal, a vezérigazgató, Cameron Strang azonnal felkapta a fejét. Az új album akkoriban még messzi álomnak tűnt, hiszen Lambert kiadó nélkül maradt, miután a Sony rá akarta erőltetni, hogy egy feldolgozásokból álló albumot készítsen.

A menedzser most megosztotta, mit látnak Lambertben, mik a terveik a jövőre nézve, és hogy kerítettek be egy olyan zenei nagyágyút, mint Max Martint, a legendás producert és dalszövegírót.

- Azonnal lecsaptál Adamre, amikor megtudtad, hogy szabadúszó lett. Mi játszódott le a fejedben, ami után meghallottad, hogy Lambert és az RCA külön utakra tért?
- Nagy rajongója vagyunk Adamnek, csak úgy mint a DMG csapatának, Steve Jensennek, Martin Kirkupnak and Bradford Cobb-nak. Felvettük velük a kapcsolatot, aztán hamarosan elindult egy érdekes kapcsolat Max Martinnal és Shellbackkel, akikkel amúgy is sok üzleti ügyet bonyolítunk le. Találkoztunk, ötletelni kezdtünk, és úgy gondoltuk, ez egy nagyszerű, kreatív csapat lehetne. Minden adott volt a biztos sikerhez.

- Mit láttál Adamben, mint művészben?
- Elsősorban a hangját. Mind úgy érezzük, nagyszerű művészeti és zenei karrier áll előtte. A múltban talán nem minden jött össze neki, és ugyanúgy a mi cégünknél is vannak zökkenők a businessben, ennek ellenére, egyetértünk abban, hogy készen áll. A karrierjében már elindult a csúcsra, ahol akadhatnak könnyebb és nehezebb szakaszok, azonban lehetőséget akarunk adni számára, hogy sikeresen tudja ezt lebonyolítani.

- Mik az esélyei?
- Úgy gondolom, ő potenciálisan egy globális szupersztár. Rajongói vannak az egész világon. A világ egyik legnagyszerűbb hangját birtokolja a torkában, és abszolút őszinte, mint ember és mint férfi. Elfogadta magát és a művészi látásmódját, és azt hiszem, ez bizalmat és szabadságot eredményez arra, hogy több, mint egy felvételt készítsünk.

- Hogy állt a lemezével, amikor először találkoztatok, és hol tartotok most a folyamatban?
- Zene nélkül jött hozzánk. A felvételt együtt készítettük el, és most 90%-nál állunk. A terv, hogy az első kislemezeket tavasszal adjuk ki, míg az albumot kora nyáron.

- Azzal, hogy összeálltatok Max Martinnal, egyértelműen slágerek lobognak a szemed előtt.
- Ez egy összetettebb gondolat volt, ami kivirágzott, de igen. Max egy hihetetlenül tehetséges dalszövegíró és producer. Amikor a zenei producer szót használom rá, akkor gondolok a legtágabb értelmére. Lenyűgöző elképzelései vannak. Emellett, Adam is jócskán kiveszi a részét a dalszövegírásban és hozzáteszi a saját művészi kézjegyét. Csapatmunka van kettőjük között.

- Szégyenbélyeg Adam karrierjében az, hogy az Idolból jött?
- Ez Adam történetének egy része. Ez az, ahol elkezdte, ahol megugrott a karrierje. Mindenki máshonnan indul, más embereket tud a csapatában, de napvégén mindig bebizonyosodik számomra, hogy a zene és a tehetség határozza meg az ember jövőjét az iparban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek