Starity

Charlie Sheen feltámad?

2015. január 20. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint az ismeretes, a népszerű televíziós vígjátéksorozatnak, a Két pasi - meg egy kicsinek oszlopos tagja volt Charlie Sheen. Pár évvel ezelőtt Ashton Kutcher váltotta őt a tengerparti villában, ám most lehet, hogy mégis visszatér...

hirdetés
Charlie Sheen feltámad?

Hollywoodban azt beszélik, hogy az idén utolsó évadát nyögő és február 19-én végleg elköszönő Két pasi - meg egy kicsi fináléjában különleges vendég tűnik majd fel. A népszerű sorozat fő mozgatórugója maga Charlie Sheen volt, aki köré felépült a show, és aki hosszú éveken át szerepelt hatalmas sikerrel Jon Cryer és Angus T. Jones oldalán. Néhány éve azonban megromlott a viszony a sorozat készítői - különösen Chuck Lorre és Sheen között, olyannyira, hogy nem telt bele sok idő és Charlie-t már lapátra is tették. Helyére Ashton Kutchert szerződtették, akivel napjainkban is forgatnak.

Nemrég azonban a RadarOnline arról számolt be, hogy Lorre meglepően szépen és terjedelmesen nyilatkozott egy sajtótájékoztatón Charlie-ról, aki egyébként egykori szerepéért a legjobban fizetett televíziós színész címet is megszerezte magának.

Nem lenne helyénvaló, hogy ne ismerjék el azt a sikert, amit Charlie elért és el kell mondanom, hogy mennyire hálás vagyok és nem csak én, hanem mindnyájan. Fantasztikus nyolc és fél év volt. A show már nem ugyanaz az elmúlt négy esztendőben, mint ami a kezdetekkor volt, éppen ezért igazi kihívás lesz jó finálét csinálni neki. Kihívás az is, hogy hogyan lehet az embereket odaültetni úgy a képernyő elé anélkül, hogy elárulnánk nekik, mi fog történni. Én azt hiszem, hogy nagyon elégedett lesz mindenki a befejező résszel. De többet nem mondhatok erről - zárta le mondandóját sejtelmesen a sorozat szerkesztője.

Érdekesség, hogy a 49 éves Sheen még tavaly decemberben azt nyilatkozta, hogy egyik nagy álma az, hogy az utolsó rész utolsó jelenetében ott lehessen. Nos, alig egy hónap múlva kiderül, hogy végül tényleg feltámasztják-e a népszerű karaktert, és ha igen, akkor vajon mi történt vele az elmúlt évek alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek