Starity

Levágatta haját Selena Gomez

2015. január 23. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új év, új frizra - ezt az elvet követi a színész-énekesnő is, aki immár rövid hajjal nyomul.

hirdetés

Még csak most kezdődött el a 2015-ös év, de Selena Gomez számára egyáltalán nem telt unalmasan az elmúlt 23 nap, hiszen ismét stúdióba vonult, méghozzá Zedd-del és arról pletykálnak, hogy az örökbefogadáson töri a fejét, valamint úgy tűnik, hogy sikerült túllépnie Justin Bieberön is, ugyanis közelebbi kapcsolatba kertül új munkatársával, mindezek mellett pedig hamarosan egy új film forgatásához is hozzákezd.

Nagyon úgy tűnik, hogy a sok-sok újdonság nagy hatással volt rá, és ahogy a legtöbben úgy döntenek az új év érkeztével, hogy átalakulnak akár belsőleg, akár külsőleg, ő is újított megjelenésén - méghozzá nem is akárhogyan.

A 22 éves színész-énekesnő az Instagramra töltött fel nemrégiben egy fotót, melyen új, drasztikus frizurájával és egy retró napszemüvegben pózol, ám arról egyelőre nem tudni, hogy esetleg új szerepe miatt vágatta-e le haját.

Fotó: Instagram/Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek