Starity

Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt?

2015. január 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber és a feltörekvő modell, Hailey Baldwin eddig azt mondták, csak barátok, de a paparazzik által készített képek alapján úgy tűnik, ennél többről van szó.

hirdetés
Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt?

Nagyon úgy tűnik, vége van Selena Gomez és Justin Bieber se veled, se nélküled drámájának, hiszen nemrég arról írtunk, hogy az ex-Disney-csillag együtt van Zedd-del, és most úgy látszik, JB is továbblépett.

Az énekesről és modell ismerőséről több ízben röppentek már fel pletykák, azzal kapcsolatban, hogy vajon randizgatnak-e egymással, hiszen sokat lógnak együtt. Ők azt mondták, csak barátok, de a paparazziknak sikerült pár képet készíteniük néhány napja, melyek alapján arra következtethetünk, a két sztár között kicsit több van, mint barátság. Hailey és Justin együtt fürödtek JB medencéjében, és elég közel kerültek egymáshoz.

A szőke modell és Bieber láthatóan jól érezték magukat, másnap viszont az énekes már Kendall Jennerrel lógott együtt a kertjében, akivel egyébként szintén jó kapcsolatot ápol.

Justinnak új múzsája van, az pedig Hailey. Ő más, mint Justin eddigi barátnői, kedves és jófej, és nem fogalkozik Justin hírnevével és pénzével - nyilatkozta egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek