Starity

Meghan Trainornek bejön Niall Horan

2015. január 25. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az All About That Bass énekesnője interjút adott a Capital FM-nek, ahol elárulta, ki a kedvenc tagja a One Directonből.

hirdetés
Meghan Trainornek bejön Niall Horan

Meghan együtt töltött némi időt Harry Stylesszal, mialatt egy lassú, akusztikus szerelmes számot vettek fel. Az énekesnőt őszintén lenyűgözte a brit szívtipró dalszövegírói képessége, emellett a karizmája is.

Tudod mennyi időt töltöttem vele? Körülbelül két-három órát. A legtöbb, amit kaptam tőle, egy ölelés volt- nevetett Meghan új interjújában a Capital FM-mel. Rögtön megnyugodtam, ahogy megérkezett. Persze, kicsit ideges voltam, hiszen ő Harry Styles, akit mindenki imád, de nagyon normálisan viselkedett. Úgy, mint egy tipikus 20 éves srác.

Ennek ellenére, Meghannek mégsem Harry Styles göndör fürtjei jönnek be, hanem a jókedvű ír tag, Niall Horan. Jelenleg szingli vagyok. Nem szeretem az olyan srácokat, akik az elején normálisan viselkednek, majd totál őrültek lesznek. Valentin-napra a One Directionből választanék partnert, méghozzá Niall Horant. Ő volt az, aki a vörös szőnyegen odajött hozzám és megkérdezte, hogy vagyok. Teljesen elvarázsolt az ír sármjával. Olyan randi lenne ideális, ahol a paparazzók békén hagynak minket. A szőkék jól kijönnének egymással - viccelődött az énekesnő, akinek a lemeze hamarosan megjelenik világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek