Starity

Ryan Reynolds kipróbálta a szoptatást

2015. január 26. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People-nek adott interjújában árulta el a sármos színész, hogy hogyan is veszi ki részét a szülői teendőkből.

hirdetés
Ryan Reynolds kipróbálta a szoptatást
Fotó: Chelsea Lauren/Getty Images

Január elsején született meg Blake Lively és Ryan Reynolds első közös gyermeke, akiről tulajdonképpen még azt sem tudni biztosra, hogy lány vagy fiú, csak egy tweetből következtethetünk arra, hogy kislány és a Violet nevet kapta. Ennek ellenére arról már értesülhettünk, hogy három keresztanyja is van a csöppségnek és a büszke édesanya arról is beszámolt már, hogy élete legszebb időszakát éli.

Szombaton pedig a Sundance Filmfesztiválon a boldog apuka is adott egy interjút a People-nek, melyben elárulta, hogy ő is teljes mértékben kiveszi részét a baba gondozásából, nem hagy mindent feleségére.

Bele kellett vetnem magam és mindenféle dolgot csinálok. Úgy értem, még a szoptatást is kipróbáltam. De ez frusztráló a babának és őszintén szólva, zavaró számomra is... Nem ment jól - mondta a 38 éves színész.

Viszont Ryan azt is elárulta, hogy remekül boldogulnak és csodálatos az életük, de ugyanakkor fárasztó is a gyermeknevelés. Elképesztő, hogy egyszerre lehetsz ennyire kimerült és boldog is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek