Starity

Justin Timberlake boldogabb, mint valaha

2015. február 01. 13:01   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres énekes és egyben színész január 31-én ünnepelte 34. születésnapját, ennek örömére pedig egy vidám képpel mondott köszönetet a sok jókívánságért.

hirdetés
Justin Timberlake boldogabb, mint valaha

Tavaly októberben reppent fel a hír, miszerint Justin Timberlake és felesége, Jessica Biel első gyermeküket várják, ez pedig az elmúlt hónapok alatt be is bizonyosodott. A hétvégén Justin születésnapja alkalmából, nagy örömében feltett egy képet az egyik közösségi képmegosztó oldalra, az Instagramra, melyen várandós feleségének és egyben születendő gyermekének ad egy csókot, Jessica egyre kerekedő pocakjára.

A Mirrors énekes ezt fűzte hozzá a képhez: Köszönöm szépen mindenkinek a születésnapi kívánságokat! Ebben az évben fogom a legszebb ajándékot kapni, alig várom már.

A pár ennél már nem is lehetne boldogabb, a nagyvilágot pedig legjobban izgató kérdéshez, hogy mi a kisbaba neme, ezeket a hashtageket tette hozzá Justin: #FiúvagyLány #NemLehetTudni #MégMiSemTudjuk #FogadunkEgymással. A baba érkezésének pontos időpontját sem tudni még, de a képből kiindulva, már nem kell olyan sokat várniuk a leendő szülőknek.

Fotó: Instagram/Justin Timberlake

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek