Starity

Új sorozat érkezik a TV2-re

2015. február 05. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a hazai képernyőkre kerül Livia Brito és José Ron közös telenovellája.

hirdetés
Új sorozat érkezik a TV2-re

Bár idén már két Televisa által jegyzett széria premierjére is sor került itthon (Silvia Navarro főszereplésével a Szerelem ajándékba és Esmeralda Pimentel által a Szenvedély száz színe), máris itt van a nyakunkon a harmadik. A holdpont.hu cikkéből kiderül, hogy a TV2 folytatja A Macskánál már jól bevált stratégiát, s még a sorozat kifutása előtt, egészen pontosan február 16-tól felezett részekkel ugyan, de újtára bocsájtja Magyarországon egy újabb Hamupipőke-történet, a Muchacha italiana viene a casarse című sorozatot, ami nálunk Fiorella címen fog futni, s amelyben egy olasz lány és egy mexikói fiú viharos szerelmének lehetünk majd szemtanúi.

A történet az olaszországi Marateában kezdődik, ahol a címszereplő gyönyörű olasz lány beteg húgával és apjával él együtt. Mikor édesapjuk meghal, hajdani barátjára, a Mexikóban élő gazdag étteremtulajdonosra, Vittorióra bízza lányait, aki egy internetes levelezés során fiatalkori képével meggyőzi Fiorellát, hogy menjen hozzá feleségül. A lány és húga Mexikóba utaznak, ám már a repülőtéren eltévednek, így Fiorella és idős kérője elkerülik egymást. A lányt a véletlen aztán hamarosan összehozza Pedróval, azzal a férfival, akivel útjuk minduntalan keresztezi egymást, ám az időbe fog telni, míg mindketten ráébrednek arra, hogy a sorsnak terve van kettőjükkel.

A novella főhősnője Livia Brito (Marichuy – A szerelem diadala, Bűnős vágyak), míg szerelmese José Ron (Megkövült szívek, Időtlen szerelem) lesz. Rajtuk kívül a sorozatban feltűnik még Enrique Rocha (Titkok és szerelmek, Rabok és szeretők), Nailea Norvind (María del Carmen, Árva angyal), Salvador Pineda (Esmeralda, Marichuy – A szerelem diadala), Maribel Guardia (Szeretők és riválisok, Könnyek királynője), Francisco Gattorno (Rabok és szeretők, Szerelem zálogba), valamint Jessica Coch (Időtlen szerelem, Menekülés a szerelembe) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek