Starity

Whitney Houston lányának halálhírét keltették

2015. február 06. 08:08   |   Szerző: riri17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina, akire pár nappal ezelőtt hasonló körülmények között találtak, mint anno édesanyjára, továbbra is az életéért küzd.

hirdetés
Whitney Houston lányának halálhírét keltették

Az orvosok még mindig harcolnak a világhírű énekesnő gyermekéért, akire pár nappal ezelőtt a párja, Nick Gordon és annak egyik barátja talált rá a fürdőkádban. Pontosan ugyanolyan pózban, mint egykor az édesanyját, Whitney Houstont. A feltételezések szerint Bobbi Kristina kábítószert fogyaszthatott és ebben az állapotban feküdt be a kádba. Ezt követően a magatehetetlen lányt lélegeztetőgépre kapcsolták, a kórházban pedig továbbra is az életéért küzdenek.

A Daily Mail ma reggel még címlapon számolt be arról, hogy Bobbit tegnap lekapcsolták a gépekről, bár a hírről később kiderült, hogy kacsa és hamarosan átírták az egészet, addigra már több nagyobb lap is átvette és tényként közölte az információkat, így a halálhír futótűzként terjedt.

Bobbinak évekkel ezelőtt voltak drogproblémái, viszont úgy tudni, hogy állítólag az utóbbi években sikeresen leszokott a káros szerek használatáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek