Starity

Halit Ergenç fergeteges koncertet adott

2015. február 09. 10:10   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szulejmán sorozat címszereplője nem csak színészként, hanem énekesként is tehetséges. Pénteken nagysikerű koncertet adott Isztambulban, ahol egy egész szimfonikus zenekar húzta neki a talpalávalót.

hirdetés
Halit Ergenç fergeteges koncertet adott

Halit Ergenç neve nem ismeretlen a magyar tévénézők körében, hiszen két népszerű sorozata is a hazai csatornák képernyőjére került. A közönség jelenleg a Szulejmán című, történelmi ihletésű produkció címszerepében láthatja őt. A színész egyébként mióta befejezte a Csodálatos század forgatását, nem vállalt el fajsúlyosabb feladatot, igyekszik ugyanis minden idejét kis családjával tölteni, s bepótolni azt a nem kevés időt, amit a széria az elmúlt évek során elvett tőle. Kisfia, Ali ráadásul a napokban ünnepelte 5. születésnapját.

A Bülbülü (azaz Fülemüle, illetve Poszáta) becenévre hallgató Halit 2015. február 6-án, péntek este nem mindennapi produkcióval állt színpadra. Híres slágereket énekelt egy isztambuli színházban, ráadásul nem is akárhogyan: egy komplett szimfonikus zenekar, egészen pontosan a Sinema Senfoni Orkestrası kísérte őt Serdar Yalçın vezényletével a háttérből.

A török sajtó meglehetősen pozitív kritikákat közölt a koncerttel kapcsolatban, kifejezetten méltatták a színészt, aki ezzel a lépéssel egy újabb arcát mutathatta meg közönségének. Még annak ellenére is, hogy Ergenç eredetileg zenés színpadi színészként kezdte a pályáját, így az éneklés és a zene, mint olyan, nem okoz számára különösebb nehézséget. Sőt, különleges, mély, férfias orgánumának kifejezetten jól áll, ha dalok és dallamok hagyják el a torkát.

Érdekesség, hogy a fellépést az argentin El Trece csatorna élőben közvetítette az interneten keresztül, mivel a színész annyira népszerű a latin-amerikai országban, hogy úgy döntöttek, kedveznek - elsősorban - a hölgynézőknek. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Halit Ergenç kifejezetten kedvelt személlyé nőtte ki magát a latinok körében, Chilében például nemrégiben őt kiáltották ki a világ legszexisebb és legtehetségesebb színészének.

Egy kis egyveleg a pénteken lezajlott, sikeres koncertből:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek