Starity

Listavezető a Papa Roach újdonsága

2015. február 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén nyáron hazánkba is ellátogató Papa Roach nemrégiben megjelent nyolcadik stúdiólemeze máris listavezető lett!

hirdetés
Listavezető a Papa Roach újdonsága

Január 27-én került az üzletek polcaira a kaliforniai Papa Roach legújabb, F.E.A.R. címre keresztelt stúdiólemeze, mely máris elfoglalta az őt megillető első helyet a Billboard legnépszerűbb Hard Rock albumainak listáján.

A fent említett listán a Jacoby Shaddix-vezette csapat olyan előadók újdonságait szorította maga mögé eladások tekintetében, mint Marilyn Manson, az AC/DC vagy a Periphery. Mindezen túl a srácok a digitálisan legtöbbet eladott albumok terén is taroltak, ugyanis Taylor Swift 1989-ja, a Bethel Music We Will Not Be Shakenje, Ne-Yo Non-Fictionje, a Fall Out Boy American Beauty/American Psychója és Ed Sheeran X-je után a hatodik helyen áll a F.E.A.R.

Maga az album már a megjelenésekor is a Billboard Top Rock albumainak második helyén nyitott, mely korong növekvő népszerűségét mutatja az is, hogy Jacoby, Jerry, Tobin és Tony minden este teltház előtt játszik, így várhatóan a június 14-ei budapesti fellépésre is gyorsan elkapkodják majd a jegyeket. (Előrendelni itt lehet!)

A zenekar jelenleg Ausztráliában turnézik, mindemellett a srácok legújabb videoklipjüket forgatják Jacoby rendezésével a Gravity című szerzeményhez, melyben az In This Moment éléről ismert Maria Brink működik közre. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek