Starity

Ismét hazánkban koncertezik a Papa Roach!

2015. február 06. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai Papa Roach visszatérő vendég hazánkban, hiszen már több nagyszabású fesztivál színpadán is tiszteletét tették a srácok, idén pedig egy klubkoncerttel örvendeztetik meg hazai rajongóikat Jacobyék.

hirdetés
Ismét hazánkban koncertezik a Papa Roach!

A tavalyi Strand Fesztiválon adott nagy sikerű fellépés után idén hazánk egyik legnépszerűbb klubjában, a Barba Negrában ad koncertet a vacaville-i négyes a hazai hard rock rajongók számára. A fellépésre június 14-én kerül majd sor a HammerWorld magazin szervezésében, ám egyelőre rejtély, kiket ér a megtiszteltetés, hogy előzenekarként a Papa Roachot kísérjék.

A Jacoby Shaddix-vezette négyes legújabb, F.E.A.R. címre keresztelt immár nyolcadik stúdióalbuma január 27-én került az üzletek polcaira az Eleven Seven Music gondozásában, mely máris hatalmas népszerűségnek örvend a zenekar rajongóinak körében.

A tíz szerzeményt és két bónusz tracket felsorakoztató lemez címadó dalához tavaly ősszel forgattak kisfilmet a srácok, mely november elején debütált, jelenleg pedig az In This Momentből ismert Maria Brinkkel közös szerzeményhez, a Gravityhez forognak a kamerák a csapat frontemberének rendezésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek