Starity

Hallgasd meg a Papa Roach új albumát!

2015. január 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás előzte meg a Papa Roach legpozitívabb lemezeként beharangozott F.E.A.R.-t, mely fizikai formában ma foglalta el méltó helyét az üzletek polcain.

hirdetés
Hallgasd meg a Papa Roach új albumát!

A mai napon került forgalomba a kaliforniai csapat nyolcadik stúdiólemeze, mely a F.E.A.R. (Face Everything And Rise) címet viseli. A 10 szerzeményt és két bónusz dalt felsorakoztató korongról már megismerkedhettünk korábban a címadó szerzeménnyel, valamint bemutatásra került a Royce da 5'9"-nal közösen elkészített Warriors, a Broken As Me, és a lemez legérzelmesebb nótája, a Never Have To Say Goodbye is.

Az Eleven Seven Music által forgalomba hozott album érdekessége, hogy a Jacoby Shaddix-vezette négyes a Warriors című szerzeményen kívül egy másik duettet is elhelyezett a dalok között, mely a Gravity címet kapta, és méltán nevezhető a F.E.A.R. legerőteljesebb muzsikájának, melyet az In This Momentből ismert Maria Brink tesz felejthetetlenné.

A zenekar jelenleg az Egyesült Államokban népszerűsíti az új lemezt - igen sikeresen, hiszen minden fellépésük teltházas -, február végén Ausztráliába veszik útjukat a srácok, márciusban pedig az Egyesült Királyságban élő rajongótáborukat örvendeztetik meg, és csak áprilisban térnek vissza hazájukba. Az előrejelzések szerint nyáron érkeznek majd Európába, és a tavalyi Strand Fesztiválon adott fellépésük sikerességéből kiindulva remélhetően idén is ellátogatnak hazánkba. 

A F.E.A.R. számlistája:

  1. Face Everything And Rise
  2. Skeletons
  3. Broken As Me
  4. Falling Apart
  5. Love Me Till It Hurts
  6. Never Have To Say Goodbye
  7. Gravity
  8. War Over Me
  9. Devil
  10. Warriors
  11. Hope For The Hopeless
  12. Fear Hate Love

Az album itt hallgatható meg online!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek