Starity

Dalpremier: Papa Roach - Never Have To Say Goodbye

2015. január 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órával ezelőtt mutatta be a Jacoby Shaddix-vezette csapat legújabb, Never Have To Say Goodbye című szerzeményét.

hirdetés
Dalpremier: Papa Roach - Never Have To Say Goodbye

Január 27-én kerül az üzletek polcaira a kaliforniai négyes legújabb, immár nyolcadik stúdióalbuma, mely a F.E.A.R. (Face Everything And Rise) címet viseli. A 12 számot tartalmazó korongot az Eleven Seven Music hozza forgalomba, mely már hetek óta előrendelhető különböző kedvezményes, ajándékokkal ellátott csomagokban.

A kiadó jóvoltából már megismerkedhettünk korábban a címadó dallal (melyhez videoklip is készült), valamint bemutatásra került a Royce da 5'9"-nal közösen felvett Warriors és a Broken As Me, néhány órával ezelőtt pedig az Eleven Seven Music elérhetővé tette a Never Have To Say Goodbye című dalt is.

"A Never Have To Say Goodbye című szerzemény egy nagyon jó barátomról szól, aki néhány évvel ezelőtt hunyt el. Ez az én dalom... Sosem volt alkalmam elmondani ezt a részét az életemnek, és ő olyasvalaki volt, aki igazán segített nekem, amikor mélyen voltam, segített rendbe tenni az életemet és amikor végre kimásztam a gödörből, ő elment. Mindig is éreztem egy lyukat a szívemben emiatt, így elhatároztam, hogy megírom ezt a dalt" - nyilatkozta Jacoby egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek