Starity

Fish Love - Kampány a túlhalászás ellen

2015. február 12. 11:11   |   Szerző: AnnaMetál

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különböző vízi fajok védelme nagyon fontos. Ezért adományozott Helena Bonham Carter több tengeri rezervátumnak is.

hirdetés
Fish Love - Kampány a túlhalászás ellen
Fotó: Camera Press / John Swannell / FishLove

Helena Bonham Carter egészen rendhagyó módon kampányol a túlzott halászat ellen. Különleges fotósorozatra kapott felkérést, aminek kapcsán egy 27 kilogrammos tonhallal kellett pózolnia - teljesen meztelenül. Helenának mégsem a pőreséggel akadt a legnagyobb problémája, hanem furcsa módon inkább termetes és síkos partnerével. A színésznőnek ugyanis elmondása szerint halfóbiája van. A fotózást megelőzően elképzelése sem volt arról, hogyan lesz majd képes megérinteni, sőt magához ölelni az állatot. 

A fotók láttán azonban úgy tűnik, hogy a színésznő mégis erőt vett magán és legyőzte félelmét a jó ügy érdekében. A fotókat John Swannel készítette, amelyek a FishLove nevű kampány részesei. A fotózáson modellként közreműködő Helena támogatni szeretné a különböző veszélyezetett fajokat, mint például a ceteket, a tengeri korallokat, a teknősöket és a pingvineket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek