Starity

AnnaMetál profilja

AnnaMetál white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. december 26.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1995. május 25.
  • Lakhely
  • Románia
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Metlál, meg minden ilyesmi, amúgy meg elég hosszas lenne mindent leirni :D
  • Imádom
  • Metál zene, Tarja Turunen. Helena Bonham Carter az ISTENNŐ, számomra minden szempontból! :)
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Did you kill Minnie Mouse, or did she surrender that dress willingly?-Hobson

AnnaMetál
Utoljára aktív: 2016.04.19. 16:04Státusz módosítva: 2014.06.06. 14:02

Bemutatkozás

            Helló Kedves Idegen! :D Sosem szerettem magamról írni/beszélni...de most az egyszer megeröltetem magam...! Rólam csak annyit érdemes tudni, hogy körülbelül 155 cm magas lehetek +/ - még néhány cm :D barna a hajam...meg a szemem is a változatosság kedvéért. Szemüveges vagyok, de imádom. :D

             Na igen, mielőtt elfelejteném, elég csúnya szótáram van, ami nem mindenkinek jön be. :3 Dehát kinek mi. :D És igen akit IMÁDOK, az nálam SZENT ÉS SÉRTHETETLEN. :3

             Kedvenceimről csak annyit, mielőtt még hosszabban írnék róluk, meg az imádatomról, hogy elég sokan vannak. :D Szóval van ilyen is, olyan is...színes a paletta. :)

              Elsőként kezdeném a kedvenc színészemimmel/ nőimmel. Akik nagyon fontos szerepet töltenek be az életembe. Elsőként jöjjenek hát a hölgyek, mivel övéké az elsőbbség. :)  Elsőként jönnön az a hölgy akit miután megláttam először egy filmben éreztem, hogy nem tudok elkapcsolni, mert hihetetlen nagy tehetség. :) És hát miután megnéztem ugyan azt a filmet legalább 3x csak kiderítettem, hogy valójában ki is Ő...Ő lenne Helena Bonham Carter, akit elsőként a Merlinben láttam, ő játsza Morgan la Fay szerepét, akinek a filmben van egy nagyon jó mondata : "Beauty is always only on illusion!" ami magyarúl annyit tesz, hogy "A szépség csakis illúzió" ami egyébként nagyon igaz. :)

Csak, mert ő mindenhogy csodálatos!:) Majdnem minden filmét volt szerencsém látni. Akármikor megy a TVbe vagy bárhol megnézem. :)  Leginkább az "őrültebb" boszis karakterei fogtak meg, de komoly szerepben is kiválóan alakít és isteni a humora. :) Olyan angol :).

A stílusa pedig számomra lenyűgöző. :) Tisztelem, mert vállalja magát és nem hajt fejet a divat előtt és mégis stílusos, egyedi és utánozhatatlan. :D

És egy kis mozgókép RÓLA :3, mert annyira kell :D

Mert nagy a feje :3

És igen, ez az amit imádok Bellatrix karakterében, hogy őrült, de szerethető. :D Én is néha így érzem magam a mai világban :D

                        A másik nagyon-nagyon kedvenc, egy szintén angol hölgy akit mindenki Helen McCrory néven ismer. Igazából őt a Harry Potter 6-ik részéből ismertem meg, ahol Narcissa Malfoyt alakította. Azóta sok filmet láttam amiben ő szerepelt és minden szerepben nagyot alakított....bár többnyire kevés szerepet osztanak rá. Mégis miatta néztem végig sok olyan filmet, amit magamtól nem biztos, hogy megtettem volna. 

Ő lenne itt Helen és a híres Ír sör, ami mellesleg nagyon finom. Na de ő inkább színházi szinész, mint filmes, de sok filmes felkérést is kap. :) Szeretem, mert tud komolytalan is lenni, nagyon vicces és istenien utánozza mások hangját. :) Na de ennyit róla, szeretem és tisztelem, azért, mert megmaradt embernek. :)

Hát ez a kép eszméletlenűl édes. :) Olyan kis "sexydög".

                        Ha már az angol színésznőknél járunk. Itt lenne Gwendoline Christie. Aki némi Trónok harcát néz, az biztosan találkozott már a hölgyel. Tarth-i Brienne karakterét formálja meg, aki nem éppen a nőiesség minta példánya. Már nem azért, egyik kedvenc karakteremről van szó. Én az erőss női karaktereket kedvelem, szóval bérelt helye van a kedvencek listáján. :)

És hát ha már testőrre lenne szükségem biztosan Briennere esne a választás. :D 

És hát igen :D Mennyire igaza van, no meg hát az az arckifejezés. :DDD Mindent megér. :)

És nevet :)) Imádom, de nagyon :)

                 Ha már az angoloknál tartunk lenne még 1 jelöltem. Helen Mirren, aki modnjuk félig orosz, de akkor is angol. Fenomenális színésznő, nagyszerű humor érzékkel megáldva.

A RED-ben, mint mesterlövész. :)

Mert tehetséges és csodálatos.

                A következő hölgy már idősebb. De tehetsége mit sem fakult az elmúlt évek során. Sigourney Weaverről van szó, az örök Ellen Ripley. Az első hős az életemben. No persze kettő van, a másik Bellatrix Lestrange. :) Az én örök Ellen Ripley-em, és a hős aki megtanított, hogy harcoljak a saját igazamért, és soha ne adjam fel. :)

Itt  is lenne ő. :) Csak, mert Ripley és mert a karakter megformálója fenomenális szinésznő. :)

                   A következő, hölgy nem más, mint Janza Kata, magyar musical szinésznő. Akit pontosan azért szeretek, mert olyan amilyen. Csodálatos hangja van és csodálatos ember. Nagyon közvetlen és kedves. :) Itt lenne ő :)

                            Ha már volt musical énekes, és fenomenális szinészek felhozatala. Nem maradhat ki a Trónok Harca utánozhatatlan Cersei Lannistere, a fenomenális Lena Headey.

Fenomenális humora van a csajnak. :) És egyszerüen imádom. :)

 

                            Kate Mulgrew, Natasha Lyonne és még néhány Orange is the New Black karakter lenne a következő a sorban. Nem regélek róluk sokat, mivel magáért beszélnek majd a képek. :D

 

                            Jöjjenek hát a férfiak így a végére. :D Elsősorban az örök Lucius Malfoyom, a kitűnő színészi tehetséggel megáldott Jason Isaacs. Számomra ő mindig is a szép szőke Mr.Malfoy marad. Mivel őt is HP-ben láttam először, az maradt meg. Persze azóta több filmjét is láttam, de a szőke haj a nyerő, vagy a hosszú?! Mivel Hook kapitányként se semmi, mert az a felsőtest, hogy csak egy-két részletet emeljek ki. És hát míly meglepő, Ő is angol. :)

A szép szőkeség :D Imádom, ahogy van. :)

                            Ralph Fiennes vagyis ismertebb nevén Lord Voldemort. Az örök Voldym. Akit mondjuk láttam még filmben, de akkor is inkább Voldemort. :D Aki nem is gonosz....vagyis igazából a saját nyomorából akar feltörni a világ uralomra. Sosem tudtott teljes értékű varázsló lenni, mivel folyton attól rettegett, hogy egyszer majd fellázadnak ellene. Mondjuk, lehet, hogy csak én látom bele mindezt a storyba. :D Itt is lenne ő Voldyként, mert én így szeretem orr nélkül :P.

Na igen, az igazi gentleman. :) Az a ruha eszméletlen jól áll neki. :D

                          A kedvenc rajzfilmemmel folytatnám, ami a Corpse Bride. Nem csoda, hiszen címszereplőjének hangját Helena Bonham Carter kölcsönzi. Emily karaktere nagyon megfogott. Kiskorom óta egyik kedvenc rajzfilmem.

Mellett szorosan következik a Fozen. Ami az igaz szeretetre és a kitartásra tanít. :D Nem a hercegnők tehetetlenségét és a hercegre való ráutaltságot mutatja be. Elvannak ők egyedül is és, a szemünk láttára nőnek fel. Érnek igazi nővé és tesztelik a határaikat. :) Mert a hó varázslatos. :)

Elsa és az ő csodálatos ereje. :) És ahogyan kibontakozik.

Gyönyörű rajzfilm és végre igazi mondanivalója van. Nem az a szokásos Disney sablon. Nem mindha a régebbi Disney alkotásokat kevésbé szeretném.....de ez valóban megérintett. Szíven ütött, mint a jég a rajzfilmben Annát.

                              Jöjjön hát a zene, ami lételemem. Ami nélkül nem bírnék létezni sem. Itt van néhány kedvenc, akik megtanítottak felállni még akkor is ha már azt érzed, hogy nincs más út.

                                Elsőként köjjön a kedvenc együttesem, akik nélkül most nem itt lennék, és régen rossz zenei stílushoz vonzódnék. Ők voltak az igazán első kedvencek az életembe, akik máig azok tudtak maradni, akiknek először megismertem és szerettem őket. Jöjjön hát az Arch Enemy és az a lehengerlő zeneiség és energia amit az ő zenéjükből nyerhet az ember. És persze a csodálatos Angela Gossow aki miatt máig a hörgés verhetetlen a zenei világban. :D

Ő lenne a scream metál angyala. :D És máig az egyik legnagyobb kedvenc. :)

                                 A következő, hölgy zenéje az ami igazán mindig minden lelkiállapotban hatni tud az emberre. A szívhez szól. Egy minden dallal egy újjabb lélekdarabot kapunk az énekesnőből, aki szívét lelkét beleadja dalai megírásába és mindig van értelme a dalainak. Ő lenne hát Tarja Turunen a Finn származású Metál istennő.

Itt lenne ő. Aki számomra konkrétan az a no commet fajta énekesnő, aki bármit csinál az úgy tökéletes, ahogy van. :) Mert ő ilyen szeretetre méltó, ritka az ilyen, meg kell hát becsülni.

                                          Zárnia kedvenceim felsorolását, szintén egy együttessel fogom. Ez az együttes különleges zenét játszik, és különleges énekesnővel rendelkezik. Aki egyben remek szinésznő is. Én nagyon szeretem így is és úgy is. Szeretem, mert kicsit őrült és tudja élvezni az életet. :D A Molotov Jukebox nevet viselő dallamos zenét játszó bandáról lenne szó. :D

Na de röviden ennyit rólam. :) 

Joggal mondhatom magamat sorozat függőnek. Ugyanis a Trónok harcát már-már kórosan imádom. :D A sorozatot és a könyvet is egyaránt. :D A másik nagy sorozatom a Peaky Blinders és a Penny Dreadful. :D Mindkettő angol és fenomenális. :D Hát az angol mániám az kicsúcsosodik. :D A Penny Dreadful Ponyvaregény stílusu, vámpíros meg vérfarkasos meg boszorkányos. Egyszóval tökéletes nekem. :D A másik nagy kedvenc a Peaky Blinders, az angol gengszter család életéről szóló sorozat. :D A család egyik feje az ifjabbik Shelby fivér, a másik főnök pedig az igazságos, de olykor kegyetlen eszközöktől sem visszariadó Polly néni. :D A beretvás ellenőreink már egy évadot lezavartak, igaz, hogy angol sorozathoz híven 6 epizódos, de nem baj. :) Nemrégiben jött ki a 2. évad is. :D

 

                                      Köszi, hogy benéztél, lehet jelölni. :D Az üzenetre igyekszem válaszolni. :D 

                                      Helló :D :3