Starity

Klippremier: Nightwish - Élan

2015. február 13. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált a zenekar legújabb albumának beharangozójaként az első kislemezes dalhoz, az Élanhez készült kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Nightwish - Élan

Hivatalosan ma került a boltok polcaira a Nightwish vadonatúj kislemeze, az Élan. Alig egy héttel ezelőtt hatalmas felháborodást keltett az együttes háza tájékán, hogy a dalok idő előtt kiszivárogtak, és ha ez nem lett volna elég, a rajongók többségétől negatív visszajelzéseket is kaptak, melyeket több internetes oldalon is olvashattunk.

A mai naptól fogva viszont már teljesen legálisan elérhető az Élan, melynek névadó dalához a zenekar alig néhány órája tette közzé hivatalos YouTube-csatornáján keresztül a kisfilmet, melynek története és kivitelezése igencsak érdekesre sikeredett.

Viszont a Sagan nevezetű szerzeménynek még nem érkezett hivatalos változata, a kislemezen ennek ellenére megtalálható - mivel a korongra ez a szám nem került fel. A tényleges lemezre - amely az Endless Forms Most Beautiful címet viseli –  sajnos még várni kell egy hónapot, mivel az csak március végén fog a boltok polcaira kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek