Starity

Benedict Cumberbatch Valentin-napon nősül

2015. február 14. 14:02   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megbízható forrásból értesültünk, hogy Benedict a mai nap folyamán készül elvenni várandós párját, Sophie Huntert.

hirdetés
Benedict Cumberbatch Valentin-napon nősül

A 38 éves angol színész, Benedict Cumberbatch a szerelmesek napját választotta ki a nagy napnak, amikor a várandós Sophie Hunterrel kimondják a boldogító igent. Az Us Weekly értesüléseiből azt is megtudtuk, hogy a pár a Wight-szigeten fog egybe kelni, amely Anglia területén található.

Benedict és Sophie 2009-ben, a Burlesque Fairytales forgatásán ismerték meg egymást, majd 2014 novemberében jelentették be eljegyzésüket a londoni Times magazinban. Később a boldog pár azt is elárulta, hogy egy privát esküvőt szeretnének, mindezek után két hónappal arról értesülhettünk, hogy Sophie gyermeket vár, így nemsokára egy boldog család lesznek Benedicttel.

A Sherlock Holmes sztárja egy igazán eseményteli évnek mondhatja az ideit. Miután felveszi a férj címét a mai nap során, feleségével együtt a 87. Oscar-díjátadón is meg fog jelenni, február 22-én. Benedict ugyanis jelölve van a legjobb színész címére a Kódjátszma című filmben nyújtott alakításáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek