Starity

Lessünk be Zoella otthonába!

2015. február 21. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1,4 millió dollár értékű házat vásárolt néhány hónappal ezelőtt a népszerű brit YouTuber és blogger.

hirdetés
Lessünk be Zoella otthonába!
Fotó: Christopher Pledger/Telegraph

2014. október 17-én töltött fel vlogos csatornájára egy videót Zoe Sugg, melyben elárulta, hogy összeköltözött barátjával, a szinten YouTube-os berkekben ismert Alfie Deyesszel, azaz PointlessBloggal. A páros azóta számos videót készített mindennapjairól, így rajongóik nagyjából megismerkedhettek új, közös otthonukkal, ám azt egészen eddig nem tudhatták, hogy mégis melyikük nevén is szerepel a ház, hol található meg, mennyibe került, vagy hogy pontosan mekkora is.

A napokban azonban a Daily Mailnek hála kiderült, hogy az öt hálószobás Zalfie-rezidencia az Anglia déli partjain fekvő Hove-ban foglal helyet és nem kevesebb, mint 1,4 millió dollárba, vagyis megközelítőleg 365 millió forintba került.

Otthonukat egy magas kerítés veszi körül, aminek biztosan nagy hasznát veszik most, hogy napvilágot láttak a hajlékukról készült fotók. Az emelettel is rendelkező ház tágas, világos és letisztult stílus jellemzi. Ahogy azt már említettük, öt hálószoba található meg benne, melyek közül kettőt dolgozószobának jelölt ki a két fiatal. Az egyik szobához egy erkély is dukált, a nagy nappaliból pedig egy széles üvegajtó nyílik a kicsinek egyáltalán nem nevezhető kertre.

A fotók természetesen nem most készültek, hanem még akkor, amikor eladásra kínálták fel az ingatlant, így Zoe és Alfie saját bútoraikkal rendezték be azt a beköltözés után, és bár egyikük sem készített külön lakásbemutató videót, vlogjaikban sok-sok részletet láthatunk a házból.

Fotók: Winkworth

A 24 éves blogger jelenleg közel 7 és fél millió követővel rendelkezik a YouTube-on, a sikert pedig nem rest meglovagolni: tavaly szeptemberben piacra dobta a Zoella Beauty név alatt saját kozmetikai és szépségápolási termékeit, novemberben pedig kiadta első regényét is, a Girl Online-t, mely azonnal az Egyesült Királyság bestseller-listájának élén landolt. Így hát kétségtelen, hogy nem küzd anyagi gondokkal és megengedhet magának egy saját házat, ám annak ára miatt sokan teljesen fel vannak háborodva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek