Starity

Anette Olzon mégis énekel Nightwish-dalokat

2015. február 22. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anette a minap tette közzé finnországi koncertjének setlistjét, melyen fellelhető néhány Nightwish-szám is.

hirdetés
Anette Olzon mégis énekel Nightwish-dalokat

Anette Olzon tavaly jelentette ki, hogy a Nightwishből való távozása után a jövőben nem kíván a zenekartól dalokat énekelni, mivel elmondása szerint azok már nem hozzá tartoznak. A rajongók többsége természetesen érthetetlenül állt eme kijelentést követően, mivel a finn zenekar eredeti énekesnője, Tarja Turunen is elő szokott adni néhány Nightwish-számot. Elszánt rajongói kedvéért végül az énekesnő kivételt tett, és Facebook-oldalán folyamatosan megosztott videókat, melyekben  a Nightwishtől énekel dalokat, a capella változatban.

A svéd rockénekesnő tavaly dobta piacra első szólóanyagát, amely a Shine című korong lett. A lemezzel járó turné most ismét kezdetét vette, melynek első állomása Finnország fővárosa, Helsinki volt. Nettie ennek a koncertnek a setlistjét osztotta meg a nagyérdeművel, melyen igencsak feltűnő jelenség, hogy a saját szerzeményei mellett helyet foglal rajta három Nightwish-dal is.

Íme a setlist:

  1. Hear Me
  2. Like a Show Inside My Head
  3. Shine
  4. Floating
  5. Strong
  6. Moving Away
  7. Sahara (Nightwish-dal)
  8. Last Ride of the Day (Nightwish-dal)
  9. Amaranth (Nightwish-dal)
  10. Falling
  11. Play Dead (Björk-cover)
  12. Lies

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek